50 % på Appesize

Som nogle af jer måske kan huske, fik jeg i april måned muligheden for at afprøve produkterne fra Appesize (du kan læse om mine erfaringer herherher og her). I den forbindelse fik jeg også nævnt, at jeg manglede en smule mere variation, men at Appesize netop var i gang med at udvide deres sortement. På daværende tidspunkt vidste jeg ikke, hvornår dette ville ske, men jeg kan nu oplyse om, at de nye produkter kommer i webshoppen i januar 2015. Jeg har allerede snakket med Ask, som står bag Appesize, om at få lov til at prøve de nye produkter, når de kommer på markedet. Det er jeg super spændt på, da jeg som sagt var virkelig begejstret for konceptet og deres produkter, da jeg prøvede dem tilbage i april måned.

category02_top3

 

I mellemtiden har Appesize dog valgt at sælge ud af deres nuværende produkter for at få plads til det nye sortiment, så lige nu kan du rent faktisk få 50 % rabat på alle deres produkter! Hvis du derudover bruger rabatkoden “lykkeglimt”, vil du få yderligere 15 % rabat. Det er altså en væsentlig besparelse! Jeg kan bestemt ikke udelukke, at jeg ikke lige skal forbi deres webshop efter et par snacks til madpakken! 😀

I må have en rigtig dejlig torsdag
~ Lykkeglimt

Related Post