Vinderen af “Den fede faste”

Så blev det juni, og det betyder, at min giveaway nu officielt er slut. Jeg vil gerne starte med at sige tak til jer, der har deltaget og skrevet et par søde ord om bloggen. Det varmer rigtig meget, og jeg er glad for, at jeg kan inspirere jer med lækre opskrifter. En af jer skrev endda, at hun gerne ville have endnu flere opskrifter i fremtiden,  og det kan jeg da kun give hende ret i. Mit køkken har stået lidt stille det sidste stykke tid, fordi der har været så meget at se til. Men nu begynder brikkerne heldigvis så småt at falde på plads, og i løbet af sommeren skulle jeg gerne få styr på både min boligsituation (jeg flytter allerede på fredag), eksamener og mine planer efter ferie. Lige nu ser det ud til, at mine planer om at starte op på ernæring og sundhed her i Århus er rimelig realistiske, og det tro jeg da bestemt, at I vil komme til at mærke her på bloggen. Under alle omstændigheder har jeg et par måneder sommerferie uden de store planer. Der bure være tid nok til at eksperimentere i køkkenet!

Men nu til det, som I jo i virkeligheden er interesserede i at vide, nemlig hvem der har vundet min giveaway og dermed sit helt eget eksemplar af Den Fede Faste! Jeg har trukket lod, og den heldige vinder er ULLA HASLUND!   Du må meget gerne sende mig en mail med din adresse, så jeg kan få sendt bogen af sted til dig. Min mail er lykkeglimt@gmail.com.

Ellers håber jeg, at I får en dejlig mandag!

~ Lykkeglimt

Related Post